Predaj, 3 izbový tehlový byt s garážou, Šaľa, Močenok Močenok

119,900€
Druh: Byt
Výmera (M 2)
81
Izby
3
Izby na spanie
2
Kúpeľne
1
Garáž
1

Popis

Ponúkame na predaj pekný zrekonštruovaný 3 izbový byt na 3. poschodí v tehlovej bytovke v obci Močenok s celkovou výmerou 82 m2 + pivnica 15 m2 – spolu 97 m2. K bytu prislúcha za bytovým domom aj veľká garáž a malá záhradka.
Byt má predsieň, kuchyňu prepojenú s obývačkou s prístupom na menší balkón, špajzu, detskú izbu, veľkú spálňu s prístupom na väčší balkón, malú chodbu s úložným priestorom na kabáty a topánky, veľkú kúpeľňu a samostatné WC.
Na byte sú plastové okná – na niektorých sú vonkajšie žalúzie a inde potom vnútorné, podlahy v izbách sú plávajúce, na chodbe a v kuchyni je keramická dlažba.
Kúrenie v byte je centrálne so spoločným plynovým kotlom /meneným nedávno/ s rozvodmi do radiátorov, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler umiestnený v špajze. Byt je aj klimatizovaný – klíma je nad dverami do špajze. Interiérové dvere sú vyrobené z kvalitného dreveného masívu a byt má aj bezpečnostné dvere. Byt má zabudované optické vedenie na internet aj televíziu od Tcom-u a má aj rozvod obecnej káblovej TV.
Súčasťou bytu je aj pivnica v suteréne, ktorá má až 15 m2. Za domom sa nachádza spoločný dvor, kde je už spomínaná garáž a malá záhrada.

Kontaktujte Agenta





    Čítal som o podmienkach pravidiel ochrany osobných údajov